tiistai 14. kesäkuuta 2011

Valokuvahaaste

Meidät haastoivat mukaan Mauri ja Roope ja muitta mutkitta, tässä meidän valokuva.
1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi
2. Valitse neljäs kuva kansiosta ja julkaise se
3. Selitä kuva
4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama

(Tosin itsekin jouduin hieman soveltamaan sääntöjä, sillä 4. kansio sisälsi kuvia anopin kamerasta, ja samoin 5. kansiossa oli kuvia kummilapsistani, joten otin käyttöön siis 6.kansion)

Kuvassa on siis minkäs muunkaan kuin mäyrän etukäpälän kuva. Kuva on viime syksyltä, kyseessä oli muistaakseni urosmäyrä. Siitä voi jokainen päätellä millaisia aseita se kantaa mukanaan tassuissa. Kynnet ovat kutakuinkin minun peukalonkynteni pituiset ja kovat kuin teräs. Kyllä noilla kelpaa luolia kaivella.

Me voitaisiin haastaa Taika-koiraKulo ja Kaski, Ossi ja Manu, sekä Ronja (mikäli joku jo ei ole haastetta saanut :) )

3 kommenttia:

  1. Aika hurjannäköiset kynnet. Muutaman kerran olen mäyrän täälläpäin nähnyt. Mies näki kerran meidän parvekkeelta kun mäyrä juoksi rannasta päin tänne ylös. Supikoiria on ihan järkyttävän paljon ja olenkin sanonut, että niitä pitäisi oikeasti loukuttaa. Tuossa meidän lammessa ei juurikaan mikään vesilintu pesi. Tai aina joskus on pientä yritystä mutta poikaset katoavat. Ja niiden pesien tuhoamisiin ei voi olla syynä mikään muu kuin joku tärppä, supikoira, kettu, mäyrä tai villiminkki. Jotkut suuret luonnonystävät päästivät vajaa kymmenen vuotta sitten tuosta noin viiden kmn päästä Porkkalan tieltä pari tuhatta minkkiä karkuun tarhalta ja varmasti niistäkin osa jäi eloon. Osahan saatiin kiinni mutta piemi osa jatkoi varmasti elämäänsä ja jatkoi sukuaan villinä. Niitäkin pitäisi hävittää. Aina siitä muistan parpattaa miehelleni, että vastuullisen metsästäjän pitäisi hoitaa riistaa myös pienpetopyynnillä mutta vähemmälle on jäänyt-valitettavasti. Hienoa, että joku hävittää näitä luonnon tuhoeläimiä kanssa. Saat idatoi reilusti plussapisteitä. Minähän en metsästä mutta ehkä pitäisi alkaa viritellä loukkuja tänne meidän tontille. Varmasti hehtaarilta saisi näitäkin eläimiä.. Mäyräkoira Pipsalle rapsutuksia Terveisin Ossi ja M-L

    VastaaPoista
  2. Tosi hurjan näköiset "rakenne"kynnet! Mäyriä ei meidän perhepiirin metsästäjät ole saaneetkaan, ainakaan naismuistiin.

    Me otetaan kuvahaaste vastaan:) Linnunlaulua & leppeitä kesätuulia Pipsalle!

    VastaaPoista
  3. Noh huh, tommoseen kynsipeikkoon en kyllä halua luolassa törmätä.

    VastaaPoista