keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Tästä se sitten lähtee!

Heippa vaan!

Tästäpä tämä blogin kirjoittaminen sitten alkaa. On tässä jo hetki jahkailtukin, ja mietitty mm. nimeä :D Ja niin kuin kaikesta voi päätellä, nyt se nimi on sitten päätetty. Ajattelin, että nimen tulisi kuvata napakasti blogin sisältöä, joka tulee pitämään sisällään "elämää metsässä", opiskelun ja harrastusten parissa. Opiskelen siis metsäalaa ja harrastan metsästystä ja muutenkin luonnossa liikkumista :)

Tämäkin syksy/talvi on ollut tilanteita täynnä, niin koulun merkeissä, kuin vapaa-ajallakin, hieman harmittaakin ettei tullut aiemmin mietittyä blogin kirjoittamista, vaikka tästäkin on ollut koulussa puhetta. Mutta toivotaan, että nyt tulee kirjoiteltua hauskoja (ja vähemmän hauskoja) juttuja ylös, niin voi sitten jälkeen päinkin vielä lueskella :)

Onhan tässä vielä yksi muukin juttu, sillä meille on tulossa koira kesäkuun alussa, ja nyt jo kärsimättömänä odottelen pienokaisten syntymistä! Jos saisin hieman purettua tätä odottamisen iloani tänne, nimittäin koiran otto tulee yllätyksenä melko monelle sukulaiselle, ja siksi en voi hehkuttaa asiaa kovinkaan paljon kotona käydessäni. :) Ehkäpä sitten tulevaisuudessa blogista voi olla apua myös kasvattajan kanssa kuulumisia vaihdettaessa, ajattelin nimittäin alkaa kirjoittamaan myös pennulle omaa osiota blogiini. Mutta kaikki aikanaan!

Kaipa tästä on palattava vielä hetkeksi koulutehtävien pariin, jokunen on jäänyt nimittäin rästiin ja omatunto jo kolkuttelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti