sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Viimeinen pari uunista ulos!

Nyt se sitten loppui ... jänöjen metsästys. Koirilla alkoi kesäloma, nyt on sitten Jepelläkin aikaa kasvattaa tassukarvoja tämän talven hankien syömien tilalle :) Tämän päivän jahdit meni miten meni, ei saatu tulosta ja vain yksi ainoa jänisajo koko päivänä, mutta saipahan koira ainakin juosta! Näin kauden viimeisenä päivänä muistin viimein ottaa kameran mukaan ja sain kun sainkin napattua muutaman kuvan luppakorvista, vaikka meno onkin yleensä aikamoista. Tässä kuvassa poseerataan nuotiolla makkaranpalaa kerjäten :)



Ruokin tässä taas odotuksen tuskaani katselemalla mäykkykuvia <3 oi voi. Olis jo kesä! Ei vaan, olisi nyt edes se huhtikuu, kun pennut syntyvät.. Sitten uskaltaisi jo käydä ostamassa kaikkea tarpeellista, ruokakupit ja talutusvermeet on listalla ykkösinä :) Onhan sitä kaikkea tilpehöörää tullut hipellettyä ja ihailtua, mutta tuskinpa käyttökoira tekee mitään timanttipannalla tai muulla vastaavalla :D Käytännöllisyys ennen kaikkea!

Jee, sainpahan työturvallisuus -kurssin lopputyönkin palautettua ajallaan! Se on jo saavutus kun vertaa viimeaikojen tehtävän palautuksiin.. Mutta ehkäpä se olikin parityön ansiota, en halua jättää paria pulaan oman laiskuuteni tähden. Enemmän paritöitä siis! :D Tai no, ehkä ei kuitenkaan :D

Huomenna pääsenkin taas töihin! Jee, rahaa tienaamaan :) Saadaan hätävara-tiliä taas kerrytettyä, että on sitten jotain mistä ottaa jos koiran kanssakin tulee jotain yllättäviä kuluja. Ja muutenkin.. Onhan se järkevää, sanotaan..

Tässäpä vielä kuva Miskan uudesta hienosta raapimapuusta jota tässä parina iltana askarreltiin. Heti koe käytössä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti