tiistai 15. kesäkuuta 2010

Ei syytä huoleen!

Tänään varattiin aika eläinlääkärille ekoihin rokotuksiin ja piikityksen päivämäärä onkin sitten 7.7. Kysäisin samalla korvien näppylöistä ja löysästä mahasta, ja ohjeena oli, että korvia voi putsata korvien puhdistusaineella syvemmältä ja korvanlehtien näppylöitä putsataan laimennetulla betadinella. Jos näppylät ei katoa ja kutina jatkuu, lääkäri pyysi ottamaan yhteyttä uudestaan. Vatsan löysyys on kuulemma ihan normaalia aktiiviselle pennulle, suoli vaan toimii nopeasti. Täytyykin tästä sitten lähteä taas apteekkiin ostamaan sitä korvien puhdistusainetta!

Nyt kun Pipsaa on tarkemmin seuraillut kaikissa toimissaan, huomaa selvästi, että lihaksen ovat kehittyneet tosi paljon! Takajaloissa alkaa olemaan jo kunnon lihasmötkäleet ja kohta se pääsee hyppäämään omin avuin sohvallekin! Myöskin leukoihin on tullut paljon voimaa, enää ei leukoja meinaa saada millään auki jos suussa on jotain "kiellettyä". Harmi kun ei ole tullut punnittua tytyä säännöllisesti.. Olisi ollut kiva seurata painon nousua viikoittain. Nyt keittiövaa´alla punnittu paino on noin 3400g.

Eilen illalla käveltiin pieni lenkki talutushihnassa pariinkin otteeseen. Aika kivasti meni, vaikka itse sanonkin! Vetämistä ei oikeastaan harrasteta, vaan kuljetaan aika lähellä meikäläisen jalkoja. Houkuttelevia hajuja jäädään kyllä tutkimaan melko pitkäksikin aikaa, mutta nyrpistellen jatketaan kyllä matkaa kun vähän nytkytän hihnaa :) Kävelyretkillä saa olla kyllä silmä tarkkana lasinsirujen osalta.. Olen kyllä tiennyt, että siruja voi jossakin tulla vastaan, mutta en nyt sentään osannut olettaa että ensimmäinen rikottu kaljapullo löytyy postilaatikoiltamme ja sitä seuraava 5m päästä, varastorakennuksen toiselta puolelta. Ja pullot on aina rikottu juuri sellaiseen paikkaan, johon koira ihan varmasti luonnollisesti kävelee hajujen perässä >:/ Kyllä ihmiset on idiootteja pullojensa kanssa!!


Tässä kuvassa on maailman surkein mäyräkoira, jota äiti ei auta sohvalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti