perjantai 11. kesäkuuta 2010

*Koputtaa puuta*



Tänään suoritettiin Pipsan ensimmäinen kynsien leikkuu tässä taloudessa! Ja tosi hienosti meni! Tässä vaiheessa pitääkin koputtaa puuta, koska viimeaikoina kehuskelusta ei ole mitään hyvää seurannut.. Tyty makasi selällään koko operaation ajan, ilman suurempia rimpuiluja ja kynnet napsahtelivat poikki oikein mukavasti. Eihän kyseessä kyllä ollut kun muutaman millin lyhennyt, mutta lyhennys kuitenkin! Ylin kuva on otettu kynsien lyhentämisen jälkeen mamin sylissä :)

Jokailtaisen "terveystarkastuksen" yhteydessä olen havainnut, että Pipsan korvissa on melko paljon pahalta haisevaa vaikkua. Toivottavasti ei ole korvapunkkeja :S Vaikka ei niistäkään eroon pääseminen kova homma ole, käytiinhän sama rumba läpi kahden kissan kanssa talvella (vanhempieni kissat). Korvien sisäpinnalla on pieniä finnejä ja jotain finnin tapaisia on ilmestynyt "piipin ja pyypyn" väliin.. Lääkärikäyntiin on aikaa vielä kolmisen viikkoa ja ajattelin seurailla "vaivoja" vielä hetken. Mikäli finnit eivät radikaalisti lisäänny, jätetään niiden tutkiminen sitten sinne rokotusreissulle :) Kaikki vastaavaa kokeneet saa muuten ilmoittautua.. Mistähän mahtaa olla kyse noitten näppylöitten kanssa?

Masukin on ollut vähän löysällä, liekö syynä sitten mullan ja ruohojen syönti vai puruluut, joita koira on saanut.. No, puruluut on otettu kuitenkin pikku nakilta pois, ja toivotaan että masu rauhoittuu. Täytyy kyllä myöntää, että on tässä tullut jo panikoitua parvon ja muiden tautien mahdollisuutta, mutta mitään muita hälyyttäviä sairauden merkkejä ei ole ilmennyt.


Mummulan pihalla ulkoilua


Paikka auringossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti