perjantai 11. kesäkuuta 2010

Hieman takapakkia ja edistystäkin

Pipsalla on ollut maha vähän sekaisin muutaman päivän. En sitten tiedä mitä sellaista olisi syönyt mikä pistää mahan sekaisin..? Nirsoilu nimittäin jatkuu edelleen, tänään sentään riisi ja jauhelihaseos kelpasi, kun varta vasten sellaista keittelin löysävatsalle. Sekään kuppi ei kuitenkaan tyhjäksi asti mennyt, vaan taas syötiin n. 2rkl ja sen jälkeen lähdettiin touhuilemaan omia juttuja. Omat nappulat ei maistu kun kuivana, vaikka olen edelleen koittanut tarjota niitä erilaisten lisukkeiden kanssa (kermaviili, raejuusto, vesi ...) Pipsa ei kuitenkaan ole näyttänyt laihtuvan tai olevan muuten huonokuntoinen, joten kaipa tämä nirsoilukin menee ohi.

Jonkinsortin mielenosoitustakin on jo ilmassa. Ollaan alettu harjoitella yksinoloa, mutta jo 5 minuutin yksinolo saa aikaan kamalan itkun ja huudon ja kun tulen takaisin, lattialta löytyy varmasti pissat vaikka ennen yksinoloa oltaisiinkin käyty pissalla ulkona. Ja nämä "mielenosoituspissat" on aina sanomalehden ohi pissattu. :/ No, hiljaa hyvä tulee .. ehkä.. Onhan tässä nyt vielä kolmisen viikkoa aikaa harjoitella, ennenkö oikea yksinolo alkaa.

Automatkan sen sijaan sujuvat nyt jo melkoisen mallikkaasti. Enää ei kuljetuskopassa itketä, vaan makoillaan välillä leluja nakerrellen, välillä nukkuen. Olen käyttänyt kuljetuskoppaa kompromissina kuljetuksessa, sillä yksin koiran kanssa ajellessani, koiran on pysyttävä paikallaan ja kissan kuljetuskoppa on tämän hetken ratkaisu. Tulevaisuudessa tarkoitus on ostaa autovaljaat, sillä koppakuljetus vie tuskaisen paljon tilaa pienessä autossa. Ja valjaiden avulla koira saisi sitten koko takapenkin käyttöönsä, molempi parempi :)

Pipsan päivät kuluvat edelleen puoliksi nukkuen, ja kovasti nähdään unia. Ajo on päällä vähän väliä :D Muitakin mäyräkoiralle tarpeellisia taitoja on päästy harrastamaan mummulassa, jossa on tilaa temmeltää isolla pihalla. Siellä on kaivettu jo komeasti kuoppia ja haukuntaakin on harjoiteltu jo jonkin verran :)

Mummulan parvekkeelta löytyi ihana peuran nahka! Sen kimppuun osattiin käydä ihan suorilla ja sille annettiinkin kunnolla kyytiä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti