tiistai 1. kesäkuuta 2010

Ensimmäinen yö takana

Eilen koitti vihdoin se päivä, kun oma nakkimme saapui kotiin. Tuntuu että kaikki pelottelu siitä, mitä ensimmäiset päivät saattaisivat pitää sisällään, on meidän koiran kohdalla ollut turhaa :) Kaikki sujui oikein mallikkaasti heti automatkasta alkaen.

Ensin ihmeteltiin outoja maisemia ja pusuteltiin kamalasti, kunnes todellisuus iski ja alkoi harmittaa ja uikutettiinkin hieman. Uni vei kuitenkin voiton surkuttelusta puoli välissä matkaa ja sitten nukuttiinkin sikeästi ihan kotipihaan asti :) Ei siis mitään pahoinvointia, tai pelkopissoja autoon, JEE!

Uusi koti vaikutti aluksi aika oudolta ja ensimmäiset minuutit kotona vietettiinkin tiiviisti emännän kenkiä kiillottaen :D Ujostelua ei kestänyt kuitenkaan sen enempää, vaan tyty alkoi tarmokkaasti ja omatoimisesti tutkia asunnon joka kolkkaa. Jostain mukaan tarttui ehkä talon ainoa pehmolelu; possu, joka oli ehkä noin 5 kertaa isompi kun nakin alkumme. Kovasti sitä kuitenkin riepotettiin :D

Ruokakin maistui oikein hyvin ja Miska oli ihana ilmestys (ja Miskakin tuntui hyväksyvän pikkuisen muitta mutkitta). Yö sujui ennakko-odotuksista huolimatta oikein rauhallisesti. Tunti nukahtamisen jäljeen inahdettiin kerran ja olisi sänkyyn pitänyt päästä. Silitysten avulla oma petikin kuitenkin kelpasi ja uni maistuikin sitten ihan aamuun asti. Itse tietenkin nukuin "koiranunta" siltä varalta, että pentu nukkuisi levottomasti.

Kaikki on mennyt älyttömän hyvin. En vaan voi vieläkään uskoa, että nyt todellakin omistan ihka oikean mäyräkoiran! Nimivääntökin on saatu nyt päätökseen, tällä kertaa minä olin se jonka täytyi antaa periksi. Pikkuinen on nyt sitten nimeltään Pipsa. Pippurinen ja pikkuruinen Pipsa!

Aamutossun kimpussa.

Ja tässä kokeillaan hampaita kongiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti