torstai 13. toukokuuta 2010

Aurinko!

Viime kirjoituksesta onkin jo 10 päivää! :O Puolessa toista viikossa onkin ehtinyt jo tapahtua vaikka mitä. Sairastuksen ohella ehdittiin käydä katsomassa pikku-mäykkyjäkin :) Olivathan nuo ihan älyttömän ihania.. Aiemmin kuvittelin, että oma pentu on helppo valita, vaan toisin kävi. Vaikka vaihtoehtoja on vain kaksi ja nekin ovat hyvin eri näköisiä, päätöksen tekeminen siinä vaiheessa oli ihan mahdotonta. Kasvattaja lupasi olla yhteyksissä viimeistään silloin kun uskaltaa päästää pennut ulkoilemaan. Koska meille pentu on tulossa metsästystarkoituksiin, olisi tärkeää että se olisi hyvin itsenäinen ja rohkea. Se kumpi noista punaisista tytöistä on vilkkaampi ja rohkeampi, on sitten se meidän lapsosemme :) Nyt odotellaankin jännittyneinä sähköpostia ensimmäisista ulkoilukokemuksista! Jännitys tiivistyy entisestään, kun kauniiden ja aurinkoisten päivien on luvattu jatkuvan pitkälle eteen päin :)

Koulun puolella selvittiin stressiä aiheuttaneista koululaispäivistä kunnialla! :) Viimeiset kaksi viikkoa sujuvatkin sitten toivottavasti ihan omalla painollaan ja pian saakin todeta, että ensimmäinen vuosi on ohi! Jee! :)

Kävinpa muuten tänään ensimmäistä kertaa elämässäni koiranäyttelyssä. Kyseessä oli pentunäyttely, joka järjestettiin Hollolassa. Kaverin koira oli ensimmäistä kertaa näytillä ja pokkasi itselleen lyhytkarvaisten collieiden VSP palkinnon. Hyvä Martta! :) Uusi kameranikin (vihdoinkin se järkkäri!!) oli reissussa mukana ja sain napattua muutaman ihan hyvänkin kuvan. On kyllä tosi kiva uusi lelu ;)



Ilta-aurinko Hiedalta kuvattuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti