sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Vielä viikko

Ensi lauantaina Pipsa lähtee elämänsä ensimmäiseen näyttelyyn! Saapahan nähdä mitä tuomari on mieltä meidän nakista :) Nyt on meneillään megalomaaninen karvanlähtö. Käytiin eilen Mustissa ja Mirrissä kokeilemassa, mitä Pipsa tykkää hieman erilaisesta ympäristöstä. Normaalistihan se on avoin ja rohkea, mutta eipä sitä koskaa tiedä. Koira oli kaupassa aivan oma itsensä, ei mitään ongelmaa uuden ympäristön kanssa. Pientä harmittelua sai aikaan kuintenkin se, että kaupassa oli toinenkin koira.. Ranskanbulldoggi narttu, joka valpastui välittömästi kun astuimme ovesta sisään. Molossityyppiset koirathan ovat olemukseltaan jo uhkaavan näköisiä, leveä rintakehä joka korostuu ryhdikkäässä asennossa, ei häntää, rohiseva hengitys..

Toinen koira teki pienen aloitteen murahtamalla Pipsalle ja Pipsa vastasi välittömästi sillä murahdusta muistutavalla karjahduksellaan, joka parhaiten muistuttaa ehkä gorillan ääntelyä. Pipsa lopetti kyllä ärhentelyn heti ja seurasi nätisti minua leluhyllylle, mutta itseäni jäi harmittamaan se pienikin älähdys. No, kakarahan Pipsa vielä onkin ja ehkä peilasi minusta jonkinlaista jännitettä rähähtäessään, onneksi remmiräyhäys ei muuten ole meillä yleistä :) Saas nähdä minkälainen sirkus Lahdessa viikonpäästä esiintyy :D

Tämä päivä onkin kulutettu tapapihalla kevätsiivouksen merkeissä. Mittari näyttää +20 astetta, eikä tuulikaan pahasti osu "terassisyvennykseen". On ollut mitä mahtavin sunnuntai!

Tässä vielä kuva meidän pitkä koivesta, kerrankin kun sain isännän apua kuvaustuokiossa.

Ai niin... Tarttuihan sitä taas alennusmyynneistä jotain kivaa mukaan. Hurtan talvimanttelit olivat -30% alennuksessa, vihdoinkin! Kyllä ensitalvena kelpaa!

6 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon 1v. Pipsa!

    Älä ole huolissaan, kyllä Pipsa esiinny ihan varmasti hyvin Lahdessa. Se on tosi symppis ja kiltti ja muutenkin tosi mukava nuori neiti.
    Muista ottaa mukaan Pipsan rekkarin ja rokotuskirjan. Kaikki menee hyvin!:)

    VastaaPoista
  2. Elina:

    Pipsa kiittää :)

    Ihan positiivisin mielin ensi lauantaita odottelen, Pipsa on onneksi tosi sosiaalinen tapaus, se helpottaa varmasti asiaa. Ei tarvitse pelätä että se esim. tuomarille murahtaisi :) Joo, otan tarvittavat paperit mukaan, ollaan yhteyksissä vielä ennen lauantaita!

    VastaaPoista
  3. Hyvin se menee se näyttely. Kunhan ei murise ja pure tuomaria. Tälläistäkin on tuttavapiirissä käynyt.Liene turha mainita että sitä karkkaria ei viety enää sen jälkee näyttelyyn. No siitä tuli kuitenkin erinomainen peura- ja kauriskoira. Yli sata kaatoa noin kymmenen vuotta vanhalla koiralla. Onnea näyttelyyn toivottavat Ossi ja M-L

    VastaaPoista
  4. Onnea näyttelyyn! Harmi kun mäykyt on vasta huomenna, olin nimittäin tänään paikalla katselemassa muita rotuja.

    Kannattaa muuten mennä ajoissa paikalle. Tänään oli aikamoisen paljon porukkaa, joten saattaa tulla ahdasta.

    Hyvin se menee! :)

    VastaaPoista
  5. Iloista Pääsiäistä :) Pidämme peukkuja teille :)

    ps. sama mantteli on meilläkin ja oikein hyvin on toiminut. Jos jotakin miinusta siitä pitää sanoa, niin syvässä hangessa kaulus haukkaa lunta ikävästi sisäänsä, mutta sehän on vain pikku vika :)

    VastaaPoista
  6. Mauri ja Roope:
    Vähän harmittaa kun mäykyt oli vasta nyt lauantaina, sillä perjantaina siellä olisi ollut minua kiinnostavia rotuja paljon enemmän näytillä. Joo, kiitos neuvosta, lähdettiinkin ihan hyvissä ajoin liikenteeseen, oltiin ehkä liiankin aikaisin paikalla :D

    Maria: Kiitos samoin, mitä mukavinpa pääsiäistä teillekin!

    Pipsaa häiritsee tuossa manttelissa ne jalkojen ympäri tulevat kuminauhat :D Ehkä me muokataan sitä sen verran että laitetaan ne nauhat yhteen vatsan alta, josko sitten olisi mukavammat.

    VastaaPoista