keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Vihdoinkin tuloksia! :)

Pipsa juhli tiistaina yksivuotissynttäreitään rauhallisissa merkeissä. Emäntä on ollut koko viikon niin kiireinen kouluhommien kanssa, ettei ole ehtinyt päivitellä kuulumisia blogiin ja synttäriarvonnan tuloksiakin on saatu odottaa jo turhan pitkään. Edelleen jatkuvien koulukiireiden lomassa saamme nyt kuitenkin voittajat julki.

Ensin kuitenkin muutama kuva juhlakalusta ja yksivuotislahjoista. Mitään sen suurempia synttäribileitä ei Pipsalle järjestetty, mutta onneksi se oli pieneen tyytyväinen ;) Ilta kuluikin puruluita nakertaessa.

Vinkusiili, racinel siannahkarulla ja hampaiden hoito pötkylä :)



Ehkä sanomattakin selvää, että tämä siili oli palasina alle 5 minuutissa :/ Mutta olipahan edes hetken ilona synttärisankarille.

Pipsa 5vk (kuva kopioitu osoitteesta: http://tilken.no-ip.org/main.htm)

Pipsa 5vk (kuva kopioitu osoitteesta: http://tilken.no-ip.org/main.htm) 

8vk

8vk
3kk
3kk

4kk

5kk

Niin se pikkiriikkinen makkaranalku kasvoi isoksi mäyräkoiraksi ja täytty vuoden. Hurjaa.

Mutta jos nyt vihdoin päästäisiin siihen arvontaan... :)

Elikkäs ... Raadin äänissä oli hieman hajontaa, mutta kaikkien suosikkilistalta löytyi voittajan kuva. Etenkin kuvan kesäisyys ja leppoinen tunnelma viehätti raatia. Pitemmittä puheitta onnittelemme voittajaa, Ronja-mäyräkoiraa!




Lisäksi arvoimme kaksi kunniapalkintoa. Tällä kertaa arpa suosi miespuolisia osantottajia ja hatusta nousivat Ossin ja Bonon nimet!

Pipsa kiittää tuhannesti kaikkia osanottajia ja onnittelijoita. Kisa tuotti mahtavia kuvia :) Pyytäisin vielä voittajia lähettämään minulle sähköpostitse osoitetietonsa, jotta saan palkinnot postiin.

4 kommenttia:

  1. Täytyy sanoa, että vaikkapidän lähestulkoon kaikista koirista(dobbereita hieman pelkään) niin mikään koiravauva ei ole yhtä suloinen kuin mäyris kolme numeroa liian suurine turkkeineen :)

    Vielä kerran onnea yksivuotiaalle!! toivottavat Ossi ja Marja-Leena

    VastaaPoista
  2. Hieno kuvasarja pienestä prinsessanakista isoksi koiraksi. Pipsalla on kaunis turkki ja ylväs ryhti!

    Onnea vielä kerran toivottaa Olli

    VastaaPoista
  3. Marja-Leena: Olen täysin samaa mieltä. Kaikki koiranpennut ovat syötävän suloisia, mutta mäyris vie kyllä ehdottomasti voiton makkaraturkkeineen :) Kiitos vielö kerran!

    Olli: Pipsa kiittää, kyllähän siitä pienestä ryttykasasta ihan mäyräkoiran näköinen koira kasvoi :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos paketista! Ronja on kovin otettu, valeraskauskin nyt puhkes kunnolla kukkaan kun on uus lelu jtoa hoidella. Josko se sit vihdoin menis ohittekki :)

    VastaaPoista