keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Perheenlisä on saapunut!



 Numminasun Jemina, eli Miina.


Isosiskolta on heti pöllitty luu..
Niinpä meille kotiutui mäyris nro 2 :) Automatka sujui hienosti, ensimmäisellä kolmenneksella pieni keskittyi järsimään siankorvaa ja loput matkasta se sitten nukkui autuaasti. Muutamaan otteeseen se heräsi ja vinkaisi muutaman kerran, mutta jatkoi sitten uniaan.


Ensitapaaminen Pipsan kanssa sujui oletettua paremmin ja Pipsa touhuili tänään aamulla jo pennun kanssa, kuin vanha tuttu. Vähän kovakouraiselta Pipsan otteet välillä vaikuttavat, mutta pentu tuntuu olevan melkoisen sisukas ja puollustaa itseään kovaan ääneen :) Yö meni ihan kivasti, muutaman kerran herättiin vinkumaan, mutta pentu nukahti välittömästi, kun laitoin käteni sen vierelle hetkeksi.

Vauhtia piisaa.

Ruoka maistuu ja pikkuinen on tuntunut kotiutuvan ihan kivasti.. Välillä vähän jännittää, kun koirien touhuja katselee, mutta eiköhän ne toimeen tule :) Pipsa pääsee naskalihammasta pakoon sohvalle ja sänkyyn, niin kaikki on hyvin. Mahtaakohan Pipsa vaan vielä ymmärtää, että pentu on tullut jäädäkseen ;)


12 kommenttia:

  1. Onnea! :) Ihana pieni pulleroinen! :) Voi että pennut ovat niin syötävän suloisia! En kestä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On ne pennut valitettavasti karmeimmillaankin vaan niin hirveen ihania :)

      Poista
  2. Instant pentukuume! Jos pentu alkaa kyllästyttämään Pipsaa ja neiti alkaa kaipaamaan hermolomaa, niin pikkunaskalin voi laittaa pikapostina meille! o:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä näihin pentuihin taida koskaan kyllästyä! Itseä jo nyt vähän harmittaa, kun pentuaika menee niin nopeasti ohi! Ja hyvä tietää, että hoitopaikkoja löytyy, jos hermolomaa pienestä kaivataan ;)

      Poista
  3. Onpa Miina kaunis väritykseltään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuo pikkumusta kovasti on alkanut omaa silmäänikin miellyttää :)

      Poista
  4. Suloinen, suloinen pentu. Toivottavasti Pipsaa ei harmita kun joutuukin jakamaan perheensä huomion. Kuten huomaat tänään chrome ei herjannut mistään viruksista. :) Terveisiä M-L ja Ossi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei Pipsaa varmaankaan suuremmin harmita :) Sisaruksista on muodotunut mahtava parivaljakko, vauhtia ja leikkiä piisaa.

      Poista
  5. Onnea Miinalle uuteen kotiin. Kohta Pipsa ei muistakaan sitä aikaa, kun sai olla se ainoa. Ja kohta siellä sohvalla köllöttelee vierekkäin kaksi kaverusta niin ettei ihmiselle tahdo löytyä paikkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Kyllä Pipsalla jo iltaisin kova huoli on, että missä se pieni oikein vielä kuppaa, kun maate pitäisi mennä :) Toistaiseksi vielä tytöt nukkuvat erillään.

      Poista
  6. Onnea uudesta, ihanasta perheenjäsenestä :)

    VastaaPoista