keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

5vk

Tosiaan, viisi viikkoa koulua jäljellä! Kylläpä tää aika tuntuukin menevän kuin siivillä nyt kun taas pääsi kiinni täysimittaiseen kouluviikkoon :) Viime aikoina ollaan opiskeltu paikkatietoa, ihan mielenkiintoinen aine (ja aika suurella todennäköisyydellä tuleva sivuaineeni) kun siihen pääsi sisälle. Aluksi kaiken maailman tietokoneohjelmat tuntuivat tosi vaikeilta käyttää, mutta nyt kun on vähän valjennut, että mitä missäkin tehtävässä ajetaan takaa, ohjelmienkin käyttö on helpottunut huomattavasti. Voisinpa oikeastaan sanoa, että olen jopa ylpeä omasta suoriutumisestani! (tunneilla siis, koe onkin sitten aivan toinen juttu :D ) Tämä viikko ollaan tehty GPS-mittauksia ja tänään siirrettiin mittaustieto kartalle. Oli tosiaan aika hienoa todeta, että kuviot oli mitattu oikein ja tiedot näyttivät hienoilta karttapohjalla :) Jee!

Viitisen viikkoa on myös aikaa siihen, että pikku-mäykky tulee kotiin <3 Tänään oli kennelin sivuille ilmestynyt taas uusia kuvia pienoisista. Kaikilla on jo silmät auki ja alkavat todentotta jo muistuttaa koiria :) Lähipäivinä olisi tarkoitus laittaa kasvattajalle viestiä ja ehdottaa kyläily päivää. Tarkoitus olisi heti toukokuun alussa lähteä vaaveja katsomaan. Josko jo saisi sen oman sieltä valita ;) Tällä viikolla pitäisi postissa tulla paketillinen koiran tarvikkeita, joita odotan myös kuin kuuta nousevaa! Saa kotiin vihoinkin jotain konkreettista hypisteltävää joka luo toden tuntua myös siitä, että kohta tulee pentukin :)

Maaliskuun lopulla istuttamani kukat ovat kasvaneet hurjasti! Varsinkin nuo auringonkukat alkavat lähennellä jo 20cm pituutta ja vielä pitäisi ainakin 2viikkoa odottaa ennenkö uskaltaa ulos istuttaa. Hui! Tässä vähän todistusaineistoa.


Auringonkukat


Zinniat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti