lauantai 24. huhtikuuta 2010

Sinivuokkoja

Vilpoinen, mutta aurinkoinen viikonloppu alkoi mukavasti kun sai nukkua pitkään! :) Täytyy ottaa ilo irti vielä näistä harvinaisista hetkistä ennen koiran kotiutumista.. Vaikka täytyy kyllä todeta, että tavallaan tunnen jo huonoa omaatuntoa siitä, että joskus tulee nukuttua pitkään. Joskus (tai oikeastaan useemmiten) päivä menee pilalle heti kättelyssä kun nukkuu vahingossa pitkään :D No, pitkään nukkumia tuskin tulee kesällä kovin paljoa harrastettua kun on oma pieni herätyskello muistutamassa siitä, miksi kannattaa nousta ensimmäisestä varoituksesta :D

Pienokaisen nimen kanssa on tehty kyllä kovaa aivotyöskentelyä.. Nyt on jo kaksi vaihtoehtoa, josta itse olen täysin ihastunut toiseen ja mies puolestaan toiseen.. Nyt onkin sitten edessä tahtojen taisto ;) Tilaamani pantakin tuli jo postissa, ja hieno onkin! Mietityttää vaan, että tulikohan tilattua liian iso pennulle..? No, oli iso tai ei, siinä on tulevaisuutta varten paljon säätövaraa!

Tämä päivä vietettiinkin sahalla.. Saatiin urakka ihan hyvää alkuun, vaikka suurta lovea ei vielä pöllikasaan tullutkaan :P Aurinkoisesta rinteestä löysin jo sinivuokkojakin! Pakko oli napata kuva todisteeksi!



Hyvää kevättä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti