sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Odottavan aika on pitkä

Viime kirjoituksesta onkin jo aikaa. Meillä on putkirempat saatu kondikseen ja jälleen synttäreitä vietetty matti-myöhäisten onnittelijoiden kanssa, sekä isäni vanhenemisen johdosta. Josko nyt jo juhlinta hetkeksi helpottaisi? :D Seuraavaksi olisikin luvassa toukokuun alussa mökkireissu tyttöporukalla, ystäväni vanhenemisen merkeissä.

Täällä eletään nyt taas jännittävissä merkeissä perheenlisäystä odotellessa ;) Tänään on mäykky-vauvamme emän astutuksesta 59vrk, että tällä viikolla pentujen odotetaan syntyvän. Jihuu! Päivystän tietokoneella 24/7 odottaen ilouutisia :) Toivon pakahtuakseni, että syntyy narttupentu meillekin!

Jälleen kerran meillä on harkinnassa myös järjestelmäkameran osto.. Olemme viimeiset pari päivää yrittäneet tehdä jonkinlaista hinta-laatu vertailua erilaisen kamerapakettien välillä. Nyt alkaa näyttää siltä, että alkuperäinen suunnitelmamme on se jossa pitäydytään.. Eli siltä pohjalta, meille olisi tulossa sitten Canon EOS1000D kamera, vai mikä se nyt oli :D

Sain maaliskuun viimeisenä päivänä laitettua lähestulkoon kaikki esikasvatusta tarvitsevat kukat itämään :) Nyt näkyy jo melkein kaikissa ruukuissa pieniä piippoja. Saas nähdä kuinka taimien vielä käy .. Miska nimittäin harrastaa ikkunalaudalla makoilua ja on käärmeissään kun taimet ovat vallanneet kevään ensimmäisen auringonottajan makoilupaikat :D

Kohta on sitten pääsiäislomat vietetty ja todellin arkeen paluu on edessä. Koulussa meillä on luvassa tiukka lukujärjestys loppu lukukaudelle :P Kuinka tähän tottuukaan pitkän löysäilyn jälkeen :D Apua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti