sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Positiivisia ja negatiivisia yllätyksiä

Tänään saankin onnitella itseäni isolla kädellä! Olen koko päivän raivannut keittiötä tiskien alta, ja kun sen urakan sain päätökseen, raivasin vielä muutaman kaapinkin kevät kuntoon :)Lisäksi imuroin ja moppasin huolella keittiön ja eteisen lattiat, huomenna on sitten edessä vielä olohuoneen ja makuuhuoneen operointi .. jos en sitten innostu jo tänä iltana ;) Olisi vielä tarkoitus lähteä etsimään äidin mattovarastoista uusia mattoja keittiöön..

Siihen ne positiiviset asiat sitten loppuivatkin :D Nimittäin asuntoomme palasi kesäinen ongelma ... putkivuoto. Siivouksen yhteydessä huomasin, että keittiön ruokailutilan seinää pitkin valuu vesinoro. VOI PRKL!! :( En millään jaksaisi taas sitä remonttia! Harmittaa suunnattomasti kun putkimies ei vaihtanut kaikkia asuntomme putkia jo syksyllä, kun osa korjattiin silloin. Huvittavaa tässä onkin, että putkimies ja remonttimiehet sanoivat, että todennäköisesti alkaa vuotamaan seuraavaksi juurikin ruokailutilan katosta. No, eipä tässä auta kun odottaa huomiseen ja soittaa huoltomiehelle, että ennustus kävi toteen. Tässä muutama kuva siitä mitä putkivuoto sai aikaan eteisessä, eteisestä se eteni keittiöön ja nyt sitten ruokailutilaan.

Tässä tilanne ennen auki repimistä:



Ja sen jälkeen:



Ei mitään kauniita kuvia.. Mutta eihän näin synkkiin kuviin voi lopettaa :) Tässä muutama viime kesän kukkapenkin komistus :) Ostin tänään taas lisää siemeniä, muutamia erilaisia unikoita, jotain oppineiden kukkaa (vai mitähän mahtoi olla) sekä erilaisia päivänkakkaroita :) Jää sitten nähtäväksi, mitkä niistä sopeutuvat paahteiseen takapihaamme..

Punainen maloppi:



Valkoinen maloppi:



Aitoelämänlanka:

1 kommentti:

  1. Ai niin, ja kaiken huipuksi vielä huomasin illalla kyttääjän jälket taas keittiön ikkunan alla!! Ottaa vähän päähän kun meidän talossa asuu semmonen mummo, joka jakaa meidän postit uudestaan, käyttää talon pesulaa oman asuntonsa jatkeena ja käy kyttäämässä ikkunan takana meidän kämppää! Että näin :D

    VastaaPoista