maanantai 8. maaliskuuta 2010

Hiihtoloma day 1

Nyt se loma sitten virallisesti alkoi! :) Aloitettiin halkourakka ja päästiinkin ihan mukavasti alkuun, saas nähdä kuinka on huomenna kädet kipeinä halkojen nostelusta.. No oli miten oli, huomenaamulla palataan laanille hommiin! Harmittavaa kun pakkanen on laskenut lähes olemattomiin, olisi nyt pitänyt edes sitä 10 asteen pakkasta edes tämän viikon, niin olisi mukavampi työskennellä, ei kastuisi ainakaan vaatteet yhtä paljon. Harmittaa hieman kun en ehtinyt saamaan metsurin varusteitani vielä hiihtolomalle, mutta toivon mukaan niitä ehtii vielä koekäyttää sitten viikolla 12, kun lomailen taas viikon verran :P Kyllä tämä opiskelu on sitten rankkaa :D

Uuden puhelimeni ansioista on tullut otettua kuvia huomattavasti enemmään kuin ennen.. Kahvitauolla oli niin upea auringon paiste, että kuvat onnistuivat hyvin. Kohteina toimivat kotipiirin koiruudet Jeppe ja Naku.



Jeppe kurkottelee tarhastaan kameraa kohti, samalla rapsutuksia kerjäten.



Naku ihmettelee kameraa. Aita on huippukunnossa ja taipuu tassujen alla, eipä se enää kovin villiä koiraa pidättelisikään. Mutta Naku kunnioittaa aitauksensa rajoja, "lankojen" sisältä ei poistuta ilman lupaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti