torstai 4. maaliskuuta 2010

Tänään sain aikaiseksi sen koevedoksen Loviisan kakusta ja tulikin todettua että onneksi kokeilin ennen todellista näyttöä :D Ei ollut kyllä edes mainitsemisen arvoista! Ehkäpä turvaudun sitten puolestaan mansikka-kinuskikakkuun :)

Eilen käytiin miekkosen kanssa ostamassa uudet puhelimet ja ilta menikin oikeastaan vain niitä näpytellessä :D Nyt on sitten koekäytössä meidän perheen ensimmäiset kosketusnäytölliset luurit! Täytyy myöntää, että kyllä tuohonkin taitaa vaan tottua, vaikka kaupassakin aika skeptisesti niitä näppäilin ja kyselin, että onko ollut paljon vikoja.. Kaikista kaupoista saatiin erittäin hyvää palautetta, joten päätettiin sitten kokeilla itsekin. Saapahan nyt sitten nähdä, että mitenkä toimii pakkasessa, mutta onneksi luultavasti pakkaset ovat jo tältä keväältä ohi, joten oletettavasti tämä puhelin toimii ainakin ensitalveen ;)

Enpä sitten eilen ollutkaan leikkuulautaani liimailemassa, mutta onneksi päätin tehdä sen sitten tänään :) Puuverstaalla ei ollut ruuhkaa, joten pääsin ihan mukavasti työskentelemään. Ongelmia tällä kertaa aiheutti sirkkeli .. ei niinkään sen käyttö, vaan se, että yksi ohjureista oli ilmeisesti rikki :/ Eipä saanut suoraa leikkauspintaa vaikka mistä väänsi ja kuinka yritti asettaa palikkaa ties mihin asentoihin.. Mutta loppujen lopuksi sirkkelöintikin sitten onnistui, kun pilkkoi leikkuulaudan aihiota ensin vähän vannesahalla :D Mutta loppu hyvin kaikki hyvin! Onneksi verstaalla oli auttavaisia luokkakavereita, kiitos vaan heille :) Varasin itselleni koko verstaan isoimmat puristimet liimaushommiini, vaikka työ itsessään onkin säälittävän kokoinen :D Mutta käyn vapauttamassa ne huomenna, mikäli joku niitä lomalla tarvitsee ;) Tähän malliin työni jäivät kun poistuin verstaalta ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti