torstai 18. maaliskuuta 2010

Halkotalkoita

Onkin jo viikko vierähtänyt viimeisestä kirjotuksesta, nyt tsempataan taas! Vietin tänään vapaapäivää koulusta halkojen teon merkeissä. Urakka on edennyt hyvin, vaikka joka päivä ei koneet olekaan huutaneet. Vielä on hommia noin kahdeksi päiväksi, sitten päästäänkin sahaus hommiin. Jokunen tukki sinne sahallekin on jo tämän talven aikana kertynyt, saas nähdä montako päivää niiden operoinnissa meneekään, no onneksi on ensiviikko vapaata ;) Fyysisen työn tekeminen on kyllä parasta lomaa kouluhommista, eipä paljon ehdi esseitä ajatella tuolla raikkaassa ulkoilmassa ... ja hyvä niin! :)

Iloisia uutisia pennun odotuksen suhteen!! Astutettu koira odottaa pentuja, lukumäärästä ei sen tarkempaa tietoa ole, mutta pentujen odotetaan siis syntyvän viikolla 14. Nyt pidetään peukkuja, että masussa asustelee punainen narttupentu <3 Tietoa nartun raskauden varmistumisesta onkin kyllä odotettu jo kuin kuuta nousevaa! Tulevan pienokaisen nimeäkin olen jo miettinyt turhautumiseen asti. Vielä aivotyö ei ole tuottanut tulosta, mutta jatkan työstöä ;) Hieman alkoi jo kuumottamaan tarvikkeiden ostokin.. JYSKissä olisi nimittäin melko edullinen koiranpeti myynnissä. Tekisi kovasti mieli lähteä katsomaan minkälainen kapistus on kyseessä, mutta avokki on vielä melkoisen jyrkästi tavaran hankkimista vastaan :/ Harmillista :D

Istuttelin viikonloppuna jo muutamia kukan siemeniä, anemonet saivat paikkansa ikkunalaudalta, samoin kesäleimut ja ihan uteliaisuuttani laitoin itämään myös neljään purkkiin kehäkukkia. Kehäkukista suunnittelin äitienpäivä lahjoja, toivottavasti onnistuvat, ovat nimittäin jo nousseet taimelle :) Vielä kylvöä vailla ovat petuniat ja malopit, muiden siementen osalta palataan asiaan huhtikuun puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti