torstai 11. maaliskuuta 2010

Hiihtoloma day 4

Voi mikä helpotus kun juhlat on ohi!! Tai ainakin tältä päivää. Olen ihan katki-poikki kaikesta leipomisesta, siivoamisesta ja seurustelusta :D On nää juhlat rankkoja! Huomenna kahvitellaan vielä muutaman sukulaisen kanssa, mutta se nyt ei tunnu enää missään!

Menu muuttui useampaan otteeseen matkan varrella ja loppujen lopuksi pöydässä oli mansikka-kinuskikakkua, lihapasteijoita, pikku-pizzoja ja lusikkaleipiä :) Tarkoituksenihan oli alunperin tehdä voikkarikakku, mutta jostain syystä se meni pilalle ja maistui ihan järkyttävälle :D En tiedä mitä tein väärin.. Ja täysin samalla reseptillä kokeilin kun viime vuonnakin ... ja viime vuonna se onnistui täydellisesti. What the fuck?! :D No mutta täytyy olla positiivisin mielin sen suhteen, että täytekakku onnistui täydellisesti! Kaikki, pohjasta lähtien meni täysin suunnitelmien mukaan .. tosin siitä taisi tullu hieman liian suuri :/ Mutta parempi niin kuin toisin päin. Yritin jopa saada valokuvaa tästä urotyöstäni, mutta en tietenkään saanut hyvää kuvaa napattua, joten olkoon sitten :)

Vaikka avokin kanssa puhuttiin, että vähän aikaa sitten ostetut puhelimet ajaisivat tänä vuonna lahjan aseman, niin silti hän oli mennyt ostamaan jotain pientä(-suurta) :) Yllättävää sinänsä ;) Nyt on autossa sitten ensiapulaukku!! Jee! Anoppi toi minulle lahjan jo eilen, se piti sisällään pari kynttilälampettia, jotka sopivat kuin sopivatkin oivallisesti makuuhuoneeseen sängyn päätyyn. Lahjakassista löytyi myös kaunis maljakko sekä hajuvesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti