keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Paljon on taas tapahtunut :)

No niin, kun pakkaset lauhtuivat niin emäntä tuli kipeäksi.. Pitkiä lenkkejä saadaan siis odottaa vielä jokunen hetki. Eniten harmittaa vaan se, että nyt kun hiihtolomalla olisi ollut aikaa touhuta koiran kanssa erityisesti ulkoilla paljon, niin nyt sitten pötkötellään vällyjen välissä. Elämä on epäreilua. Emäntä on nähtävästi alkanut liian tunnolliseksi opiskelijaksi kun sairastelut säästetään lomille :P

Emäntä vietti pari päivää viime viikolla Helsingissä MTK:n seminaareissa ja viikonloppu metsästettiinkin niin rusakoita kun pienpetojakin. Ken tietää sainko pöpön pääkaupunkiseudulta, vaiko kylmettämällä itseni metsällä.

Helsingin reissun aikana eläimet olivat pistäneet kotona hyrskyn myrskyn. Isäntä heitti minut linja-autolle aamulla ja jätti reissun ajaksi aamupala leivän ja kahvin pöydälle. Koira oli huomannut tilaisuutensa tulleen ja käynyt pöydällä .. kaatanut kahvit, tiputellut muumimukit ja keksipaketin lattialle ja syönyt leivältä kinkun ja juuston! Kurkut olivat edelleen leivällä ja leipä pöydällä. Kyllä isännällä oli ihmettelemistä kun saapui kotiin.

Pipsa oli myös tehnyt lakon, eikä ollut suostunut ulkoilemaan, ellei isäntä kantanut koiraa ulos pissalle. Illalla koira oli muistuttanut olemassaolostaan vääntämällä tortut sisälle. Eikä tässä vielä kaikki ... kissa oli sitten päättänyt toteuttaa jo pitkään ennustetun aikeensa akvaariossa uimisesta! Isäntä oli värkkäillyt juuri uutta kehystä akvaarion päällä olevalle suojaverkolle ja akva oli tietysti ollut ilman kantta ... lopun voitte sitten arvatakin. Voin kertoa, että koiralla oli hauskaa kun sai jahdata *ittuuntunutta märkää kissaa ympäri taloa. Onneksi en ollut kotona!! Voi sitä siivoamisen määrää!

Miska rakkaan harrastuksensa parissa, makoilemassa akvaariolampun päällä.
Reissun jälkeen oli kyllä ihana palata kotiin ja vastassa oli tietenkin rakkautta pursuava mäyräkoira. Pipsa suoritti perusteellisen naamapesun emännälle, joka oli voimaton vastustamaan koiran rakkaudenosoitusta :)

Viikonloppuna meillä oli metsästysseuran vuosikokous ja jahtiin ei siis ehditty kun puoleksi päivää. Sunnuntaina päästiin taas pienpetojahtiin Pipsan kasvattajien kanssa. Käytiin putsaamassa yhden ladon alunen ja saalis oli mahtava :) Metsästykseen liittyen perustin itselleni toisen blogin, jossa halukkaat voivat käydä lueskelemassa eräjuttuja, lisää sunnuntain jahdista voi käydä lukemassa siis täältä.

Tässä saalis ja itse sankari, Ilometsän Arvi.
Lopuksi vielä voisin kertoa, että nyt Pipsa on sitten virallisesti ilmoitettu Lahden KV näyttelyyn huhtikuulle.

2 kommenttia:

  1. Sinullapa on kiirettä pitänyt! Ja koitappa parantua. Näemme siis varmaan sitten Lahdessa, olemme Been kanssa myös menossa sinne :)

    VastaaPoista
  2. Onpas Pipsa pistänyt hyrskynmyrskyn! :---D

    VastaaPoista