lauantai 3. heinäkuuta 2010

Kuvia ja kuulumisia





Viimeisistä kuulumisista onkin jo aikaa, mutta nyt vihdoin sain aikaiseksi päivityksen :) Meillä on mennyt oikein mukavasti. Pipsa kasvaa kovaa vauhtia, viime maanantaina painoa oli tasan 4kg, punnitsin naperon matokuuria varten. Ensimmäinen rokotuskin lähenee, piikityspäivä on 7.7.

Parin viikon aikana ollaan harjoiteltu tiiviisti yksinoloa. Harjoituksia tehtiin aluksi kauppareissujen ajaksi, mutta vaihtelevalla menestyksellä. Toisinaan Pipsa veti pitkää virttä, kun taas toisena päivänä saattoi tyytyä "kohtaloonsa" ja meni suoraa koppaansa maate. Emäntä aloitti työt torstaina, jolloin myös Pipsa aloitti "oikean yksinolon". Ensimmäisenä päivänä harjoitus alkoi itkulla, joka alkoi heti kun pääsin ulos ovesta. Pipsa ehti olla pari tuntia yksin, kunnes työpaikallani (n.15km etäisyydellä kotoa) alkoi ukkostaa ja koska en tiedä miten koira reagoisi ukkoseen jouduin soittamaan äidilleni, joka lähti kuulostelemaan, minkälaista elämöintiä kämpästä kuuluu. Ukkonen ei kuitenkaan koskaan päässyt kirkonkylälle, mutta äiti kävi kuitenkin Pipsaa katsomassa. Tytteli oli melko rauhallinen, mutta tietysti ilahtui suunnattomasti kun sai seuraa. Äiti oli touhuillut pari tuntia meillä, tehden kotitöitä ja kaikkea muuta "normaalia" ja lähtenyt sitten vähin äänin pois ja oli saanut ininää peräänsä. Isäntä tuli kotiin muutama tunti äidin poistumisen jälkeen, eikä Pipsa silloinkaan vaikuttanut hätääntyneeltä, vaikka silloinkin oli onnessaan että joku tuli kotiin.

Loppuviikko ollaan tehty samoin, eli kotiväen poistuttua Pipsa on kolmisen tuntia yksin ja sitten äiti käy puuhailemassa jotain meillä ja käyttää Pipsan ulkona, sen jälkeen koira jää taas yksin noin neljäksi tunniksi ja sitten jompi kumpi kotiväestä palaa kotiin. Hyvin on tähän asti mennyt! Pipsa ei ainakaan toistaiseksi hauku turhia, joskus saattaa kissalle haukahtaa, mutta ei mitään sen kummempaa.

Olen ollut vähän laiska valokuvaaja, mutta muutamia kuvia olen saanut napsittua mäykkyläisestä. Koiran jaloissa vaan alkaa olemaan jo sen verran vauhtia, ettei kamera yleensä enää ehdi mukaan. Tässä kuitenkin muutama otos.






Miska osaa nauttia uuden koira-aitauksen tuomasta rauhasta, nautinto näkyy ehkä jo liiallisestikin :D


Katsoa saa, muttei koskea .. tai ehkä nyt vähän.

2 kommenttia:

  1. Heh, tutunoloisia kuvia nuo, joissa kuvauksen kohde ei ole ihan enää kuvassa. Meillä on iso läjä otoksia joissa on vähän häntää tai korvaa, kun emäntä ei ole ollut tarpeeksi nopea :D

    VastaaPoista
  2. Me hommattiin uusi kamera juuri ennen koiran kotiutumista, vanhalla kameralla olisin tuskin saanut yhtäkään onnistunutta kuvaa otettua. Tässä nykyisessä on onneksi kätevä sarjakuvaus toiminto, jolla aina välillä saa onnistuneitakin kuvia :D

    VastaaPoista