perjantai 16. heinäkuuta 2010

Pipsa loves Miska


Pipsa, missä kissa on?


"Kissa? Mikä kissa? Ei ainakaan täällä ole näkynyt."


"Takapiruna"

6 kommenttia:

  1. Voi ei, mikä pikkuinen täällä blogissa jakelee hurmaavia mäykynkatseita! Katsoin saman tien läpi kaikki postaukset ja kummasti niiden myötä palautui mieleen viime kesä. Suloinen Pipsa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! :) Pennut ovat kyllä varsin ihania ja mäykkypennut erityisen ilmeikkäitä! Pentuaika vaan hujahtaa ohi huomaamatta ja olenkin yrittänyt räpsiä kuvia paljon ja kirjoitella vähän päiväkirjaa, että voi sitten vaikkapa jo vuoden päästä muistella mitä se yhteiselon opettelu oli :)

    VastaaPoista
  3. voi että on suloinen karva-lapsi :)
    saisivat vaan pysyä noin ihanina pieninä pentuina vähän kauemmin terveisin nimimerkki "missä välissä koirani kasvoi isoksi" :D

    VastaaPoista
  4. Hei Pipsa-sisko sun veljes Ukko täällä kirjottelee :) Olipa kiva yllätys eksyä blogiin samasta pentueesta.

    VastaaPoista
  5. Sunan: Kauhistuttaa kyllä jo nyt miten nopeasti lapsonen kasvaa :/ Toisaalta odotan jo päiviä, kun tyttö aikuistuu ja rauhoittuu, mutta sitten taas toisaalta kauhistelen, että nyt se pentupanta alkaa jo käymään pieneksi.. :D

    Moikka myös Ukolle! :) Tosi kiva kun kommentoit, olisi kiva vaihtaa kuulumisia! Mitenkäs teidän yhteistaival on lähtenyt käyntiin? Pipsa lähettää kovasti terkkuja!

    VastaaPoista
  6. Hei,
    laitettiin sun sähköpostiin vähän kuulumisia. t. Ukko

    VastaaPoista