lauantai 24. heinäkuuta 2010

Panta

Tänään käytiin ostamassa meidän vauvalle oikein isojen tyttöjen panta! Kaupasta mukaan tarttui siis Hurtan nahkainen punottu panta, saas nähdä kauanko pannan pituus piisaa.. Toivotaan että ihan aikuiskokoon asti :) Hurtan pantoja löytyy linkin takaa ja tämä meidän panta on nyt sitten se "punospanta, niklattu".

Yritinpä sitten saada neitokaisesta kuvaa uuden "kravattinsa" kanssa, mutta mitään mestariotosta en kuitenkaan saanut aikaan. Tässä muutamia koitoksia.


Tässä näkyy vähän itse punosta.


Mitä sä äiskä oikein yrität..?


Mitä sulla siellä kädessä oikein on?


Okei, poseeraan vain jos possunkorvakin tulee kuvaan.

Tänään tuli todettua että Pipsa on aika haka kärpästen metsästämisessä :) Ne paholaiset kun kiusaavat sitä heti kun silmänsä hetkeksi ummistaa.

Aloitan tänään operaation "Pipsalle uusi pesä". Ressukka taisi loukkaantua, kun heitin eilen suursiivouksen yhteydessä vanhan pahvilaatikko pesän roskiin.. Hmm, no ei siitä kyllä ollut enää jäljellä kun pohja ja kaksi seinää. Mielenosoitukseksi Pipsa nukkui koko yön kuljetusboksissaan eteisessä, eikä normaalilla nukkumapaikallaan. Ostin tänään tarjoustalosta seeprakuosisen fleecehuovan, ehkäpä siitä valmistuva pesä voisi korvata rakkaan pahvilaatikon joskus tulevaisuudessa..

Pipsa sai tänään myös matokuurin. Painon nousu on hieman tuntunut hidastuvan, nyt koira painaa kotivaa´an mukaan 5,2kg.

2 kommenttia:

  1. Pipsan silmät vetää noissa kuvissa taas niin puoleensa, että pannan katsominen melkein unohtui! Pantakin on hieno, hiukan leveämpi kun ne tavanomaiset? Artulla on nahkainen, hiukan pehmustettu vinttikoirapanta, ja pahimpaan kiskomisvaiheeseen se oli varmaan oikea ostos.
    Kommentoinkin jo omassa blogissani, että Artun värinen kaveri ja Pipsa sointuiskin tosi kivasti yhteen :)

    VastaaPoista
  2. Juu, tuo panta on noin 3 kertaa leveämpi kun Pipsan pentupanta ja on malliltaan myöskin vinttikoirapantaa muistuttava. Uskoisin, että on mukavamman tuntuinen kaulassa, kun ei ne meidän lenkit tosiaan ihan ilman kiskomista suju :D En enää oikein uskaltanut luottaa pentupannan klipsilukkoon.. Eipä tuo panta taida ihan virallinen pentupanta olla, mutta vaikuttaa oikein hyvältä :)

    Ja juuri samaa olen ajatellut koirien värin suhteen :) Tuo ruskea väri on todella miellyttää silmää.

    VastaaPoista