sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Joulun toivotukset jälkikäteen!


Hyvän joulun toivotus jälkikäteen meiltä hämäläisiltä! Ollaan käyty lueskelemassa koirakavereiden joulupostaukset, mutta koska pyrimme minimoimaan tietokoneella kulutetun ajan, toivotamme kaikille tasapuolisesti hyviä pyhiä ja lomia!

Olimme Pipsan kanssa joulun mummolassa. Kuvia yritettiin ottaa paljon, mutta koska mäyräkoiran ilta oli vauhdikas, ei suurinosa kuvista onnistunut lainkaan. Nyt sitten vain sulatellaan kinkkua vuoden loppuun asti. Pipsaa ei uskalla päästää vielä metsäänkään irti ennen tammikuuta juoksujen takia. Luulen, että ollaan vielä vuoden ensimmäinen kokonainen viikko kotona, ennenkö lähdetään taas haistelemaan jälkiä metsäpoluille :) Toisaalta ei juoksujen ajankohta harmita yhtään, sillä onhan ollut niin kovat pakkaset, ettei muutenkaan olisi voinut paljon ulkoilla. Toivotaan leudompia kelejä alkuvuodeksi!

5 kommenttia:

  1. Voi hurja, kun Pipsa on kasvanut ja muuttunut. Yritin etsiä sitä suuri-surusilmäistä vauvakuvaa, mutta se olikin kadonnut sivultasi, se oli ihan paras mäykkykuva, mitä olen koskaan nähnyt.
    Artun "tyttöystävän" juoksujen loppumista on myös odoteltu jo itsenäisyyspäivästä asti, että saatais taas Saimi meille kylään riehuttamaan pojasta turhat höyryt pois...
    Iloista uutta vuotta Pipsallekin, mukavia metsästysretkiä emännän kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Taidankin tietää mitä kuvaa tarkoitat.. Täytyy johonkin postaukseen liittää se vauvakuva, ehkäpä sitten synttäreitten tienoilla :)

    Jälleennäkeminen on varmasti odottamisen arvoista! :) Ekat juoksut on kyllä siitä inhottavat, että saatavat kestää paljon pitempään kun jatkossa.. Mutta eiköhän niistäkin selvitä! On ollut jännä seurata, kuinka reviiristä on tullut todella iso juttu meidänkin tytölle näin juoksujen aikana ja muutenkin on käytös muuttunut aikuisempaan suuntaan ihan parin viikon aikana.

    Hyvää uuttavuotta teillekin! :)

    VastaaPoista
  3. Ja-haa, Pipsasta on tullut jo iso tyttö:)

    Minäkin välttelin onnistuneesti tietokonetta... Asiaa auttoi myös se, että molemmat lapset on nyt lomalla kotona, niin sinne ei pääse suosiolla muutenkaan:))) Niin "vähän" myöhästyneet Hyvän Joulun toivotukset!
    Ja iloista Uutta Vuotta!

    VastaaPoista
  4. Elina: Joo, Pipsasta on tullut nyt sitten virallisemminkin iso tyttö :) Illat kuluu kaihoisan huokailun säestämänä, kun isäntäväki ei ole valmis viettämään koko iltaa takapihalla pokaystäviä huhuillen.

    Hyvää vuoden vaihdetta teillekin!

    VastaaPoista
  5. Hauskoja välipäiviä sekä vuodenvaihdetta!

    VastaaPoista