tiistai 28. joulukuuta 2010

Kinkun sulattelua

Pelkkä jouten olo on nähtävästi uuvuttanut mäyräkoiran kun ei edes keittokirjaa jaksa lukea. Raukka nukahti Wieninleipätaikina -ohjeen kohdalla :)

Mummulan kissat jaksetaan kuitenkin pitää ojennuksessa ;)






Kun hyviä kuvaustilanteita tulee, niin ei tietenkään ole oikeaa kameraa mukana.. No, kamerakännykkä tarjoaa sentään hieman apua tilanteeseen, tosin surkeaakin surkeammalla kuvanlaadulla.. Varsinkin nämä hämäräkuvat on yhtä tuskaa.

12 kommenttia:

  1. Onpas Pipsalla ollut vauhdikas Joulu, kerta torkkuu jo kesken parhaimman kirjan lukemisen. Vai liekkö haaveilee vain noista kaikista herkuista..? :)

    VastaaPoista
  2. Mäyräkoiran unelmakirja = keittokirja!

    VastaaPoista
  3. Pipsa näyttää hyvin suloiselta valitsemansa ruokaohjeen päällä :)

    Se on meilläkin aina sama juttu; kohde tekee jonkin koomisen liikkeen tai eleen ja sitten on kännykkä ainoa mikä on käsillä...ja sitten taas jaan suhrukuvia blogissa, hehe.

    VastaaPoista
  4. Wiivi: Heh, voi olla hyvinkin mahdollista että Pipsa haaveilee herkuista :) Se ei olisi mitenkään uutta :D

    Olli: Näin on!

    Maria: Tyttö oli kyllä kieltämättä vallan suloinen nukahtaessaan juurikin keittokirjan päälle :) no, onneksi kännykkä on kuitenkin parempi kun ei mitään :)

    VastaaPoista
  5. Pakko nauraa alemmalle kuvalle :D
    ja ylempi on niin suloinen, toinen taitaa uneksia herkuista :)

    VastaaPoista
  6. Sunan: Kieltämättä on kyllä huvittava asetelma :) Kissat on varsinaisia valopäitä silmiensä kanssa 8-) Ja Pipsa leikkii paimenkoiraa. Ylemmän kuvan tilannetta puolestaan olisi jaksanut oikeastikin ihailla pitempään, mutta äitini jalat alkoivat puutua kun 8kg ehtaa mäyräkoiraa lepäsi polvien päällä :D

    VastaaPoista
  7. Pipsa, oikein vauhdikasta uutta vuotta sinulle! Pidä kissat järjestyksessä.

    VastaaPoista
  8. Hyvää uutta vuotta teille. Olin tallentanut teidän blogin väärin suosikkeihini ja se aukesi aina vaan villapaitatekstin kohdalta. Minä tyhmä sitten luulin että sinä et ole päivittänyt blogia:( Elä usuta jäniksen perään Pipsaa jos meinaat mettäkoiraa itellesi. Eikö se ole niin että ajokokeessa tulee hylky kun haukkuu jänistä. Muistanko oikein? Terveiset Ossi ja emäntä

    VastaaPoista
  9. Pyry-mäyris: Kiitos samoin teille! :) Ja kissat pidetään tottakai järjestyksessä, ei niitä sovi päästää silmille hyppimään ;)

    Marja-Leena: Kiitos samoin teille! No onneksi suurta vahinkoa ei ole päässyt sattumaan kun kirjoituksen kuitenkin pystyy jälkikäteenkin lukemaan jos kiinnostaa :) Oikeastaan mistään minkään tietyn eläimen perään usuttamisesta ei oikeastaan voi edes meidän kohdalla puhua.. Olen antanut koiran tehdä töitä sellaisen jäljen perässä joka sitä kiinnostaa. Ja vielä ei oikeastaan voi edes puhua mistään varsinaisesta treenistä kun ollaan oltu niin vähän metsällä ja koira on todella lapsekas :) Ei ainakaan mäyräkoirien ajokokeessa ole käsittääkseni jänikselle mitään rajoitusta. Tuskin me koskaan ajokokeissa tullaan edes käymään kun toiveet menestyksestä on ennemminkin maanalla ;) Mutta kiva kun nostit asian esille, oli ihan hyvä tarkastaa faktat :)

    VastaaPoista
  10. Voi että, teillä on ollu rankka joulu! :) Hienoa, että myös teillä pidetään kissat ruodussa! ;) Tuntuu myös olevan Brutuksen lempipuuhia aina kun käväisemme vanhemmillani. Minkäs mäyräkoira luonteelleen mahtaa? ;)

    VastaaPoista
  11. No niin. Piti käydä itsekin tarkistamassa ja pitäisi käydä tarkistamassa asiat ennenkuin kirjoittelee läpiä päähänsä. Jänis kuuluu sallittuihin ajettaviin eläimiin mäyräkoiran ajokokeessa. Hirvi taas ei ollut sallittujen eläinten listalla. Sieltähän ne säännöt läytyvät kennelliiton sivuilta. No tosin kauris ja peura taitavat mäyräkoiralle olla ne parhaat ajettavat:) Jänis saattaa olla hiukka liian nopia.... Hyvää vuosituhannen alkua toivottelevat Ossi ja Marja-Leena

    VastaaPoista
  12. Taitu-: Taitavat nuo kissat olla edelleenkin pääsiassa koirien arkkivihollisia, vaikka välillä ihan hyvin tullaankin :)

    Marja-Leena: Eipä tässä mitään vahinkoa sattunut :) Kyllähän noissa helposti sekaisin menee, varsinkin jos harrastaa eri rotuisten koirien kanssa. Tämäkin asia jakaa niin mielipiteitä, kauris ja peura ovat mäyrikselle ne helpoimmat jo käyttäytymisensäkin puolesta, mutta toistaalta jos koira ajaa hyvin jänistä, kertoo se mielestäni tietynlaisesta sitkeydestä jota taas sorkan kanssa ei välttämättä saavuteta :) Mutta kaikki koiratkin ovat yksilöitä, katsotaan nyt mitä meidän yksilöstä kasvaa ajan mittaa.

    Hyvää vuoden alkua teillekin! :)

    VastaaPoista