keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Vuoden vaihduttua

Uusi vuosi ja uudet kujeet, päätettiinpä sitten uusia vähän bloginkin ulkonäköä. Olipa sekin työn ja tuskan takana :D Emäntä tuskaili uuden bannerin kanssa tovin jos toisenkin ja sitten vielä piti perehtyä bloggerin päivityksiin.. Loppujen lopuksi päivitys onnistui ja tässä sitä nyt ollaan :)

Asioitiin myös ensimmäisen kerran PetNetStoressa noin viikko sitten. Yllätyin todella kun nettikauppa ei peri ollenkaan toimituskuluja! Mahtavaa! Pipsakin teki hieman ostoslistaa omalta osaltaan, huolestuneena namikaapin sisällön hupenemisesta:
  • Hau-Hau Champion Fresh Meat Snacks Kanafilee
  • Hau-Hau Champion Kuivattu maha
  • Hau-Hau Champion Jäniksenkorvat 
Löysipä emäntäkin sieltä jotain pientä kivaa itselleen:
  • Rotukangaskassit; Mäyräkoira ruskea lk./musta
  • Aquality Swordfish suodatin 2, 700l/h
  • Rotutarra-arkit *ERÄ*;Mäyräkoira (lk. eri värejä)
Kaupan melko monipuolista tarjontaa tutkiessamme saimme idean Pipsan 1v. synttäreiden arvonnan palkinnoksi ;) Huhtikuulla on siis luvassa jonkin sortin kilpailu/arvonta neitokaisen synttäreiden kunniaksi, apinoimme siis jo monien muiden blogien esimerkkiä.

Postipaketti saapui tänään ja mäyris laitettiin tottakai poseeraamaan ostoksien kanssa ja palkinnoksi Pipsa sai maistiaiseksi jäniksen korvan. Emäntä kuitenkin meni tekemään sen virheen, että avasi jo kaikki namipaketit valmiiksi, joten lähinnä "sairaalalta" haiseva jäniksen korva ei oikein meinannun tehdä kauppaansa suorastaan löyhkäävien maha- ja kanaherkkujen rinnalla :D Koska muut herkut katosivat kaapin uumeniin, kelpasi jäniksen korvakin sitten loppujen lopuksi :)


Uskokaa tai älkää, Pipsa ymmärsi jutun juonen heti kun olin saanut aseteltua ostokset kuvausasentoon. Koira nimittäin hyppäsi sohvalle, juuri sille suunnitellulle paikalle, ja katsoi anovasti minua. Ei paljon meedion kykyjä tarvittu, kun osasin jo lukea koiran ajatukset: "Ota nyt jo se kuva että saan laittaa suut makiaks!"

8 kommenttia:

  1. Tosi hieno kassi. Ja Pipsalla paljon herkkua, hyvä hyvä :)

    VastaaPoista
  2. Mäyräkoiralle varmasti mieleen nuo herkut :) Meillä muuten syödään myös jäniksenkorvia, tuollaisia samannäköisiä ostan mustista ja mirristä niiden oman brändin paketissa (kyse ei ole piilomainonnasta :D). Kerran ostin irtotavaraa ja ne korvat oli jotenkin rasvaisia, paljon ällöttävämpiä kuin nuo...

    VastaaPoista
  3. Mai: Joo, kassi oli ihan kiva :) Kyllä sillä kelpaa nyt kantaa ruokaa kaupasta ;)

    Sunan: Herkut on oikein mieluisia! Kanat on lemppareita, mutta kuivattu maha tulee kyllä heti kakkosena. Mahapalan päällä täytyy vaan ensin kieriä ennenkö sen voi syödä :D Nuo jäniksen korvat oli kyllä vähän köyhän oloisia ainakin noiden kanojen rinnalla.. Mutta eiköhän nekin maistu kun ei muuta heru ;)

    VastaaPoista
  4. Hieno kassi, ja mukavannäköisesti kaikenlaista kivaa :) Meillä ei ole mitään, siis ei mitään, mäyriskamaa, vaikka kyllähän sitä mun mielestä pitäisi vähintään olla jääkaappimagneettien muodossa ;) Täytyypä katsastaa tuo sun mainitsema nettikauppa ja tehdä ehkä tilauksia :)

    Ikeasta olen ajatellut eteiseen näitä:

    http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/60095321

    Olis teemaltaan aika sopivia ;)

    VastaaPoista
  5. Maria: Itsehän olen täysin hurahtanut kaikkeen mäyristuotteisiin :) En nyt ihan silmittömästi kaikkea osta, mutta pakko on ainakin hypistellä.. Joululahjaksikin sain mäyrisaiheisen paketin, ihmeellistä sinänsä :D Onpas muuten söpöt naulakot! Kyllä noille olisi meilläkin jossain tilaa ;)

    VastaaPoista
  6. Juu, kyllä mun nyt pitää ruveta etsimään aktiivisesti mäyriskamaa kotiin! :) Ja nuo naulakot...siis aivan täydelliset siihen, että niihin pistää valjaita roikkumaan sekä manttelia ja villapaitaa etc. =)

    VastaaPoista
  7. Meillä ensimmäinen pupunkorva kelpasi (vietiin melkein käsistä luvatta). Toinen meni puoleen väliin saakka.
    Ja kolmatta on tarjoiltu yksin jäämisen lohduksi, mutta kahta kauheammin 2 mäyräkoiraa mulkaisee takas! :D Luulin, että olisivat maistuneet paremmin pojille, mutta.. Se meidän _täydellinen_herkku on vieläkin hakusessa... Hmph. Jälleen kerran mahdoton tehtävä?

    Täytyy meidän ottaa sitten mallia Pipsasta ja shoppailla mahapaloja sekä kanapaloja.
    Jostain kaupasta isäni on ostanut kuivattuja kanapaloja pojille (oikein hyvänkokoisia palkitsemisnameja), mutten ole niitä enää mistään löytänyt kun eri kaupunkiin muutettiin! :D Millaisia nuo teidän tilaamat kanapalat ovat?

    VastaaPoista
  8. Maria: Itsekin kuvittelin juuri samanlaiseen käyttöön nuo naulakot! :D Nopeasti tehdyn johtopäätöksen perusteella ne varmasti ovatkin juuri siihen tarkoitukseen!

    Wiivi: Nuo mahapalat ovat ainakin niin törkeän hajuisia, että luulisi kelpaavan nirsommallekin :D Nuo Hauhaun kanafileet on kyllä tosi isoja.. Kooltaan muistuttavat puolikasta raakaa rintafilettä, ovat vain ohuempia. Ja ne on kyllä niin hyvän näköisiä, että sitä voisi melkein itsekin syödä .. ei nyt oikeasti, mutta ymmärrät varmasti pointin :D Olen tarjoustalossa katsellut sellaisia kananpaloja jotka sopisivat varmaankin koulutusnameiksi, mutta ne eivät näytä ollenkaan houkuttelevilta ihmisen silmin :D Onnea teille namijahtiin! ;)

    VastaaPoista