torstai 2. joulukuuta 2010

Lämpöä


Mäyris on löytänyt lempimakuupaikkansa. Sohvan takana on patteri, joka saa useimmat sohvallaistujat hikoilemaan hullunlailla, mutta mäyräkoira on lumoutunut sen lämmöstä. Selkänojan ja tyynyjen välissä on mitä mukavin makoilupaikka. Vierassohvamme on muuttunut pakkasten aikaansaannoksesta mäyräkoiran buduaariksi.

Eilen oli Pipsalla tylsä päivä. Emäntä askarteli joulukortteja, eikä kiinnittänyt tarpeeksi huomiota pikku-Pipsaan. Koira kävi vähän väliä pyytämässä syliin ja seisoi väliajoilla takaovella, jonottaen ulos. Pakkasen laskettua ulkoilu on vielä entistäkin mukavampaa.

Emännällä olisi vielä kasa koulutehtäviä tekemättä ennenkuin voi alkaa nauttimaan todenteolla joululomasta.. Täytyy ottaa tavoitteeksi, että ensiviikon aikana olisi suurinosa tehtävistä tehtynä. Eilen selvisi, että keväällä tarjoutuu mahdollisuus venäjän alkeiden opiskeluun meidän koulullamme! Mahtava uutinen! Olen jo pitkään haaveillut venäjän opiskelusta ja yrittänyt etsiä kansalaisopistostakin sopivia kursseja itselleni, mutta yleensä ne järjestetään niin hulluun aikaan että osallistuminen on ollut mahdotonta. Nyt peukut pystyyn että osallistujia olisi tarpeeksi, jotta kurssin järjestäminen onnistuu.


Lopuksi vielä kuva samaisesta sohvasta, tästä näkyy, että takana todella on patteri. Sohvalta avautuu myös kohtuulliset tähystyspaikat ulos.

2 kommenttia:

  1. Kyllä mäyräkoira tietää mihin kannattaa itsensä asettaa, jotta lämpö on taattu ;)

    Olen kyllä vähän kateellinen tuosta venäjän opiskelusta, kiinnostais muakin :) Meidän koulussa siihen ei koskaan tullut/tule mahdollisuutta, mutta sentään viime vuonna päästiin opiskelemaan espanjaa, vaikkakin tunneilla meitä istui vain 7 opiskelijaa :D

    VastaaPoista
  2. Sunan: Odotan kyllä innolla venäjän alkeita! Oli pakko käydä youtubessa tutustumassa vähän "matkailu venäjään", saas nähdä miten oma kieli taipuu niihin tavuihin :D

    VastaaPoista